EDUKACIJA

EDUKACIJA

GRES organizuje obuku za buduće koordinatore i menadžere u NVO sektoru.

Uvek ste želeli da iz prve ruke saznate kako funkcionišu nevladine organizacije i možda osnujete svoju? Želite sebi da obezbedite stalni posao ili dodatni izvor prihoda? U prvom delu našeg kursa dobićete odgovore na sva ova pitanja.

Primetili ste neki problem u svom okruženju koji želite da rešite? Videli ste neki konkurs za finansiranje projekata udruženja građana, a niste sigurni kako da aplicirate? U drugom delu našeg kursa naučićete kako da kvalitetno napišete predlog projekta i kako da ga uspešno realizujete.

Kurs je podeljen na tri celine

  • Kako da osnujete NVO. Detaljna uputstva, pravna regulativa, finansijski aspekti.
  • Kako napisati prvi projekat. Osnovna pravila pisanja projekata, neophodna poglavlja, definisanje problema, ciljevi, metodologija, timeline, evaluacija, budžet, aneksi.
  • Upravljanje projektom, vođenje dokumentacije, praćenje budžeta, izrada izveštaja.

U poslednjoj etapi kursa polaznici će imati priliku da uz podršku predavača samostalno neku od svojih ideja pretoče u predlog projekta.

Kurs se organizuje u Beogradu jednom mesečno. Trajanje kursa je 6 časova podeljenih u dva dana. Svi polaznici će dobiti neophodan elektronski materijal i sertifikat o uspešno odslušanom kursu.

Cena kursa je 7.000,00 dinara, za studente i organizovane grupe odobravamo popust 15%.

Prijave na telefon 065/2418-216 ili putem mejla.